RádióEger MultiChannel   Csatorna indítása: PLAY gomb   Zenelista: Multimédia fül
 
 
 

 

Általános játékszabályok

Ha Ön, vagy közeli családtagja az elmúlt 30 napban már nyert rádiónk bármely játékán, nem jogosult újabb nyereményre. A Premier mozimagazin esetében ez a limit 90 nap.

Ha egy játékban a játékra jelentkező hallgató rossz választ ad, akkor a hívás befejezése után az adott játékban már nem vehet ismét részt. Más játékban, vagy az adott játék következő előfordulásánál ugyanúgy próbálkozhat, mint a többi hallgató. (pl: ha egy játék napi 3x kerül adásba és az elsőnél rossz választ ad, akkor annál már nem telefonálhat újra, de a 2. vagy 3. előfordulásnál vagy egy másik játéknál igen.)

Játékra jelentkezni csak a játék indulását jelző megszólalás után lehetséges, azaz nem lehet egyből telefonálni, amikor a műsorvezető még nem mondta el a kérdést, csak az feltételezhető, hogy a játék kezdetéről lesz szó adásban.

A nyeremények átvétele a játékot követő 1 hét alatt lehetséges, 9-től 16 óráig, minden hétköznapra eső munkanapon. Hosszúhétvégék és egyéb módosított munkarendi napok bedolgozási napján nincs lehetőség nyereményátvételre. Amennyiben a nyertes nem tud eljönni a megadott időszakban, megnevezhet maga helyett valakit, aki átveszi számára a nyereményt.

Játékainkban való részvétel nem jog, hanem kiváltság, amit bármikor bármilyen indoklás nélkül megtagathatunk, amennyiben ezt indokoltnak érezzük.

 

Letoltes a Google Play oldalrolMTI Hírfelhasználó


 

 

 

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)