RádióEger MultiChannel
 
 
 
 

Vissza a hírekhez


    
    Prostitúcióra kényszerítette a nőket

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított egy tarnazsadányi férfi ellen, aki az eddigi adatok alapján 2016 tavasza óta két nőt - köztük a volt élettársát - testi épségük elleni fenyegetéssel és bántalmazással prostitúciós tevékenység végzésére kényszerített Belgiumban és Németországban. A nőktől - akár erőszakkal is - elvette a megkeresett összegeket.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai május 16-án a kora reggeli órákban tarnazsadányi otthonában elfogták H. Máriót.

A 21 éves férfi ellen kitartottság, kerítés, zsarolás és rablás bűntettek elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a férfi 47 éves édesanyját is gyanúsítottként hallgatták ki, aki a kerítés és kitartottság bűncselekmények elkövetésében feltehetőleg bűnsegédként működött közre.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a gyanúsítottakat és egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 


Warning: filesize(): stat failed for web_cover/merge.png in /home/rad10000/public_html/hir.php on line 274
 

Letoltes a Google Play oldalrolMTI Hírfelhasználó


 

 

 

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)